Om StemFrem

Hva slags tjeneste tilbyr dere?

Vi tilbyr en helt gratis tjeneste både for privatpersoner og bedrifter. Tjenesten blir drevet basert på at det er mye verdifull forbrukerkapital som går tapt ved at bedrifter ikke får tilbakemeldinger. På samme måte taper vi som vanlige forbrukere ved at viktig informasjon holdes skjult.


Er dere uavhengig?

Vi er helt uavhengig og får ikke betalt av noen for å drive nettstedet. Dette er kun på idiell basis og for moro skyld. Vi håper å få mange omtaler og bli en faktor å regne med.


Kan jeg være helt anonym?

Du kan være helt anonym på vårt nettsted. Vi logger imidlertid din IP-adresse, noe som vil kreve en anmeldelse før vi vil utlevere. Vi kan også bruke din IP for å luke ut omfattende negativ rating eller dårlig stemning. Når du registrerer deg via Facebook eller sosiale medier, så kan du selv velge brukernavn.


StemFrem - tanken som teller

Vi håper å fremme en positiv stemning, hvor man særlig får frem de tjenester, bedrifter og produkter som faktisk holder det de lover. Og vi vil løfte frem bedrifter som møter kritikk med god respons og oppfølging. Vi føler at det er i motgang at man som bedrift og leverandør virkelig vokser.

INFORMASJON

Hva er StemFrem.no?

Et uavhengig og åpent miljø for å skryte uhemmet av god service og tjenester.

Sharing IS caring

Ved å fortelle andre om dine gode og dårlige opplevelser gjør vi sammen bedriftene og tjenestene bedre.

Hva brukes min omtale til?

Vi lister de på vårt nettsted og de beste bedriftene får vist seg frem. De får også bedre ranking på Internett.

Sensurerer dere?

Ved ekstremt ureflekterte og negative karakteristikker som ikke tjener noen kan vi måtte avvise omtaler. Skriv derfor balansert og prøv å se om du kan finne noe positivt. Det vil øke sannsynligheten for å bli hørt både av andre forbrukere og bedriften/tjenesten selv.